Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Bιβλιοπαρουσίαση Πολύγυρος

Πολύγυρος, 27 Απριλίου

Αναμετάδοση της εκδήλωσης από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου 












Τι ομορφιά αυτός ο τόπος! Δε χορταίνεται. Και τι ζεστασιά οι άνθρωποί του! Μια από τις καλύτερες βιβλιοπαρουσιάσεις που έχω ζήσει μέχρι τώρα. Οργανωμένη στις 27 Απριλίου από το ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ Πολυγύρου και το βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ στην ωραία αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μάζεψε πολύ κόσμο παρά τις παράλληλες εκδηλώσεις που υπήρχαν την ίδια ώρα.
Ψυχή της διοργάνωσης, σκηνοθέτης και ενορχηστρωτής, ο φίλος μου ο Γιάννης Κύρκου Αικατερινάρης παρουσίασε μια άρτια βραδιά με μουσική και απαγγελία, και μαζί με την Αννα Λιαμάδη-Κώστογλου , την άλλη εισηγήτρια, ανέλυσαν την «ανάσα στο σβέρκο» εις βάθος με καίριες και εύστοχες παρατηρήσεις.
Τιε θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές και στη καλή μου την Ευδοκία Αικατερινάρη που φιλοξένησε τις πρόβες σπίτι της. Της είμαι ευγνώμων.
οι συντελεστές μουσικοί Γιώργος Μπαντές, Σάκης Λειβαδιώτης, Σάκης Νταλαμήτσιος με τους αναγνώστες Χαρούλα Ορη-Αναγνώστη και Γιώργο Εμμανουήλ. Και φυσικά ο κύριος Ευριπίδης. Και ο Γιάννης, η ψυχή!

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε Κυρία Νόρα γιατί το έργο σας ήταν η έμπνευση για την ωραιότατη παρουσίαση. Ήδη ταξιδεύω με το βιβλίο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή